Cautare avansata
mai multe optiuni cautare
we found 0 results
Your search results

Despre noi

EUROCLAS REAL ESTATE este specializata in tranzactii imobiliare vizand segmentul de vanzare – cumparare terenuri intravilane si agricole, vanzare – cumparare case si vile,vanzare – cumparare apartamente, vanzare – cumparare spatii comerciale, vanzare – cumparare hale industriale, inchiriere apartamente, inchiriere case si vile, inchiriere spatii comerciale, inchiriere hale industriale.

Odata cu transformarea municipiului Constanta in Metropola ne-am extins afacerile in partea de sud atingand zonele din Cumpana, Lazu, Agigea, Techirghiol, Eforie Nord, Eforie Sud, Tuzla, Costinesti, 23 August, Olimp, Neptun, Venus, Jupiter, Saturn, Mangalia, 2 Mai, precum si zonele din partea de Nord a litoralului Marii Negre: Mamaia-Sat, Hanul Piratilor, Navodari, Corbu, Vadu.
Compania imobiliara Euroclas Real Estate din Constanta doreste sa va ofere o gama larga de anunturi imobiliare din judetul Constanta dar si din Romania.
Pentru ca dorim o relatie pe termen lung cu clientii nostri, obiectivul companiei imobiliare Euroclas Real Estate este furnizarea de servicii imobiliare de calitate.
Experienta acumulata in cei 20 de ani de activitate pe piata imobiliara din Constanta, ne-a ajutat sa dezvoltam solutii si strategii eficiente pentru clientii nostri.
Acoperim o arie larga de servicii imobiliare printre care analize de piata, analize de rizc, consultanta, coordonare juridica, analiza taxelor aferente tranzactiilor, strategie in investitii si asistenta directa la negociere.
Euroclas Real Estate® promoveaza in randul angajatilor si colaboratorilor sai demnitatea, conduita etica si integritatea ireprosabile intotdeauna. Aceasta filosofie ne-a mentinut reputatia si increderea clientilor nostri in serviciile de inalta calitate oferite.

 
 • Cautare avansata

  mai multe optiuni cautare
 • Comentarii recente

  • Calendar

   aprilie 2023
   L Ma Mi J V S D
        
    12
   3456789
   10111213141516
   17181920212223
   24252627282930